Huidige bezoekers

Huidige aantal bezoekers 3 gasten 
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Terug


1. Wij staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons.
 
2. Indien de terugkerende pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd met bevat, zullen de kosten van de onderdelen en accessoires worden afgetrokken van de totale prijs van het product en kan alleen garanderen een gedeeltelijke terugbetaling.
 
3. Als om welke reden je nodig hebt om de grootte, kleur te veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling", zullen de verzendkosten worden afgetrokken van de totale prijs van het product.

Uitwisselingen

Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de datum van verzending aan het origineel. Neem dan contact met ons op met uw ordernummer en een van onze teamleden zal u helpen. Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

U moet ons contacteren alvorens terug te keren de items. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

We niet de verzendkosten van de uitwisselingen te dekken, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten en de behandeling van de scheepvaart de uitgewisselde items terug voor jou. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet - gerestitueerd.

Nike Loopschoenen , Nike Loopschoenen Online , Nike België